Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Faems, dienstmeid, geboren te Grathem op 28 mei 1797, wonende te Baexem, overleden te Heel en Panheel op 27 augustus 1852, dochter van Joannes Faems en Cornelia Smeets.


Zij is getrouwd te Baexem op 10 april 1828 met
Martin Cloudts, dienstknecht en dagloner, geboren te Heel op 20 december 1796, wonende te Baexem, zoon van Peter Cloudts en Gertrudis Luyten.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina