Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Maria Caris, geboren te Grathem op 11 augustus 1920, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 4 maart 2011, begraven aldaar op 10 maart 2011, dochter van Theodorus Hubertus Caris en Catharina Hubertina Verlaek.


Zij was gehuwd met
Coenrardus Mathias Luijten, ondergronds mijnwerker, geboren te Heythuysen op 13 mei 1914, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1986, begraven aldaar, zoon van Joannes Hubertus Luijten en Engelina Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina