Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Gerarts, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 7 maart 1797, overleden te Neeritter op 23 augustus 1859, dochter van Laurens Gerharts en Anna Catharina Verlinden.


Zij is getrouwd te Hunsel op 1 oktober 1850 met
Franciscus Tulkens, landbouwer, geboren te Neeritter op 10 april 1790, overleden aldaar op 5 oktober 1871, zoon van Jacob Tulkens en Maria Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 2 juni 1808 met Joanna Gertrudis Joosten, landbouwster, geboren te Hunsel op 14 januari 1789, overleden te Neeritter op 29 juni 1847, dochter van Pierre Joosten en Maria Coenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina