Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Houben, geboren te Roggel op 4 augustus 1877, wonende aldaar, overleden te Homberg (D) op 26 februari 1910, dochter van Gerardus Houben en Anna Maria Wagemans.


Zij is getrouwd te Meijel op 23 mei 1898 met
Johannes Manders, dienstknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 10 april 1869, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 11 december 1947, zoon van Hendrik Manders en Anna Maria Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, geboren te Meijel op 2 april 1899, overleden aldaar op 24 oktober 1899.
  • 4 : Hubert Bartholomeus, geboren te Homberg (D) rond 1908, wonende te Roggel, overleden aldaar op 4 december 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina