Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Hendrix, landbouwer, geboren te Roggel op 14 juni 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 december 1883, zoon van Pierre Hendrix en Johanna Maria Jetten.


Hij is getrouwd te Roggel op 8 mei 1850 met
Ide Caelers, landbouwster, geboren te Roggel op 24 maart 1807, wonende aldaar, overleden te Hinsbeck (D) op 21 oktober 1890, dochter van Petrus Caelers en Helena Auben.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 31 januari 1827 met Petrus Beeren, dagloner en landbouwer, gedoopt te Roggel op 22 juni 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 mei 1847, zoon van Hendrik Beeren en Catharina Steegmans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Roggel op 3 november 1850, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 februari 1855.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina