Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Kneepkens, geboren te Roggel op 19 november 1883, wonende te Neer en te Roggel, overleden aldaar op 20 april 1910, dochter van Joannes Franciscus Kneepkens en Christina Hendrix.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 februari 1909 met
Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 18 juni 1882, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 31 december 1915, zoon van Gerardus Houben en Anna Maria Wagemans.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 12 april 1912 met Maria Elisabeth Schreurs, geboren te Nederweert op 30 augustus 1883, wonende te Roggel, overleden te Nederweert op 13 mei 1918, dochter van Hendrikus Schreurs en Maria Helena van Nieuwenhoven.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Franciscus, meubelmaker, geboren te Roggel op 19 april 1910, wonende te Roermond en te Roggel, overleden te Roermond op 15 januari 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina