Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Mathija Vestjens, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 november 1859, overleden te Almelo op 16 februari 1945, dochter van Hendrik Vestjens en Gertrudis Nijssen.


Zij is getrouwd in het jaar 1891 (1) met
N.N. Pollmans.

Zij is getrouwd te Swalmen op 29 april 1892 (2) met
Gerardus Hubertus Nieskens, machinist, geboren te Swalmen op 10 september 1862, zoon van Engelbertus Nieskens en Elisabeth Hubertina Hendrickx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Hubertina, geboren te Swalmen op 22 november 1896.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 15 november 1920 met Wilhelmus Bloemers, fabrieksarbeider en politiebeambte, geboren te Roggel op 19 december 1891, overleden te Venlo (Z) op 1 december 1982, begraven te Venlo, zoon van Christiaan Bloemers en Anna Maria Geerlings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina