Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andries Pijpers, landbouwer, geboren te Helden rond 1859, overleden voor 1923, zoon van Mathijs Pijpers en Christina Hendrix.


Hij is getrouwd te Helden op 14 februari 1898 met
Petronella Ghielen, geboren te Helden op 10 september 1867, overleden voor 1923, dochter van Johannes Ghielen en Leonora Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina, dienstmeid, geboren te Helden op 17 december 1899.
    Zij is getrouwd te Meijel op 6 april 1920 met Paulus Stienen, dienstknecht en werkman, geboren te Meijel op 20 augustus 1896, zoon van Willem Stienen en Joanna Maria Janssen.
  • 3 : Leonora, geboren te Helden, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Meijel op 7 april 1923 met Antoon Claessen, landbouwer, geboren te Helden rond 1894, zoon van Ludovicus Hubertus Claessen en Anna Maria Wijnhoven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina