Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Smeets, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nunhem op 13 februari 1853, wonende te Haelen, dochter van Henri Smeets en Joanna Maessen.


Zij is getrouwd te Nunhem op 20 mei 1885 (1) met
Leonardus Roijen, timmerman, geboren te Baexem op 19 januari 1851, zoon van Pierre Roijen en Jeanne Berben.

Zij is getrouwd te Nunhem op 3 september 1886 (2) met
Leonardus van Horen, akkerbouwer, geboren te Haelen op 26 januari 1853, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1919, zoon van Jean van Horen en Gertrudis Stroucken.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 11 juni 1883 met Maria Elisabeth Schreurs, geboren te Haelen op 16 juli 1858, overleden aldaar op 9 januari 1886, dochter van Theodorus Schreurs en Petronille Curvers.)

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Nicolaas, geboren te Haelen op 15 maart 1898.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina