Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Heeskens, bierbrouwer, geboren te Roggel op 17 april 1851, overleden te Maasbree op 13 januari 1911, zoon van Pieter Heeskens en Catrina Mooren.


Hij is getrouwd te Maasbree op 21 april 1899 met
Maria Catharina Hubertina Goertz, dienstmeid, geboren te Baarlo op 21 mei 1862, overleden te Maasbree op 20 augustus 1919, dochter van Antoon Hubert Goertz en Catharina Agnes Bouten.
(Zij is later getrouwd te Maasbree op 28 juni 1912 met Hendrik Gielen, landbouwer, geboren te Helden op 5 juni 1845, wonende aldaar, zoon van Theodorus Gielen en Maria Peeters. (Hij is eerder getrouwd te Helden op 8 april 1872 met Mechtildis Daniels, dienstmeid, geboren te Helden op 3 januari 1846, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1873, dochter van Willem Daniels en Maria van Lier. Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 februari 1874 met zijn schoonzus Maria Daniels, landbouwster, geboren te Helden op 2 september 1851, overleden aldaar op 4 oktober 1905, dochter van Willem Daniels en Maria van Lier.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina