Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Helena Hubertina Kiggen, geboren te Heythuysen op 7 april 1855, overleden te Venray op 28 maart 1909, dochter van Jan Mathijs Kiggen en Christina Mooren.


Zij is getrouwd te Venray op 13 mei 1878 (1) met
Leonardus Martens, kleermaker, geboren te Venray op 26 september 1851, overleden aldaar op 4 mei 1885, zoon van Leonardus Martens en Mechtildis Lovendaal.

Zij is getrouwd te Venray op 20 september 1887 (2) met
Wilhelmus Beterams, kleermaker, geboren te Wanssum op 27 mei 1866, overleden te Venray op 6 november 1940, zoon van Gerardus Beterams en Johanna Derix.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina