Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria van Kimmenade, wonende te Weert.


Zij is getrouwd te Weert op 27 april 1809 met
Albert Kiggen, landbouwer, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, smid, geboren te Weert op 28 november 1815, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 25 november 1885.
    Hij is getrouwd te Roggel op 31 maart 1845 met Christina Mooren, landbouwster, geboren te Roggel op 14 juli 1824, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden te Heythuysen op 11 juni 1903, dochter van Mathias Mooren en Gertrudis Arets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina