Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Sanders, dagloonster, geboren te Buggenum op 2 december 1792, overleden te Maasniel op 6 januari 1855, dochter van Peter Jan Sanders en Gertrudis Maessen.


Haar kinderen van een onbekende man:
  • 1 : waarschijnlijk Gertrudis, geboren te Buggenum op 6 maart 1822, overleden aldaar op 12 maart 1822.
  • 2 : waarschijnlijk Peter, dienstknecht, geboren te Buggenum op 23 mei 1825.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 27 mei 1853 met Petronella Rijnboom, geboren te Maasniel op 19 december 1816, dochter van Leonard Rijnboom en Mechtildis Beting.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina