Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jakob van Dael, werkman en metselaar, geboren te Hunsel op 2 april 1822, zoon van Godefridus van Dael en Maria Leenders.


Hij is getrouwd te Roermond op 9 oktober 1849 (1) met
Mechtildis Bremmers, dienstmaagd, geboren te Maasniel op 5 oktober 1826, dochter van Jacobus Bremmers en Catharina Janssen.

Hij is getrouwd te Roermond op 17 april 1866 (2) met
Maria van Pol, geboren te Roermond op 15 februari 1820, dochter van Joannes van Pol en Elisabeth Verstegen.
(Zij was weduwe van Gerardus Housmans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina