Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Huberdina van den Eertwegh, geboren te Roggel op 13 oktober 1854, overleden te Sevenum op 29 december 1885, dochter van Denis van den Eertwegh en Anna Christina Maessen.


Zij is getrouwd te Sevenum op 26 augustus 1880 met
Pieter Hubert Everts, geboren te Sevenum op 5 april 1853, overleden aldaar op 11 mei 1925, zoon van Pieter Servaas Everts en Gertrudis Billekens.
(Hij is later getrouwd te Sevenum op 21 mei 1887 met Maria Aldegonda Hubertina Raedts, geboren te Sevenum op 6 september 1862, overleden aldaar op 12 januari 1899, dochter van Johannes Mathias Raedts en Antonia van den Eertwegh.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina