Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodore Tissen, kleerblekersknecht en koopman, geboren te Heythuysen op 19 november 1806, overleden te Roggel op 17 juni 1853, zoon van Reinerus Thijssen en Elisabeth Bocken.


Hij is getrouwd te Heemstede op 15 oktober 1934 met
Mathea Coolen, kleerblekersdienstbode, geboren te Heythuysen op 10 juli 1806, overleden te Roggel op 13 februari 1853, dochter van Catherine Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Heythuysen rond mei 1837, overleden aldaar op 1 februari 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina