Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Catherine Nijssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 16 juli 1819, overleden te Melick op 22 januari 1888, dochter van Mathias Nijssen en Wilhelmina Kooninx.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 29 mei 1847 met
Joseph van Cruchten, landbouwer, geboren te Melick op 16 maart 1823, zoon van Joseph van Cruchten en Maria Catharina Bergs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph, geboren te Haelen op 2 mei 1847.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Melick op 9 juli 1853, overleden te Melick-Herkenbosch op 16 april 1933.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 15 oktober 1877 met Wilhelmus Hubertus Philips, metselaar, geboren te Grathem op 11 oktober 1847, overleden te Melick-Herkenbosch op 14 april 1921, zoon van Gerard Philips en Anne Marie Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina