Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Jacques Campers, kuiper, geboren te Roggel op 6 juli 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 oktober 1850, zoon van Ludovicus Kampers en Ida Vossen.


Hij is getrouwd te Horst op 25 april 1843 met
Anna Gertrudis van den Winckel, akkervrouw, geboren te Horst op 11 januari 1813, dochter van Gerard van den Winckel en Hendrika Lenssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina, geboren te Roggel op 19 april 1844, overleden te Horst op 4 februari 1918.
    Zij is getrouwd te Horst op 2 april 1869 met Michiel Zanders, dienstknecht, geboren te Horst op 30 april 1839, overleden aldaar op 26 september 1916, zoon van Gerard Zanders en Johanna Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina