Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrij Hubert van den Eertweg, smid, geboren te Heythuysen op 9 april 1816, overleden aldaar op 8 mei 1839, zoon van Joannes van den Ertweg en Aldegondis Verheijen.


Hij is getrouwd te Helden op 27 augustus 1837 met
Petronella Corsten, landbouwster, geboren te Helden op 16 januari 1816, wonende te Roggel, dochter van Johannes Corsten en Maria Catharina Nijssen.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 21 juli 1841 met Jacobus van Haeren, bakker, geboren te Winssen (gem Ewijk bij Nijmegen) op 29 april 1801, wonende te Roggel, zoon van Francis van Haeren en Maria Anna Peeters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina