Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernard Houben, geboren te Roggel op 8 mei 1843, zoon van Herman Houben en Helena Craenen.


Hij was gehuwd (1) met
Gertrudis Theunissen, geboren te Linne op 21 september 1845, overleden aldaar op 10 januari 1885, dochter van Gerardus Theunissen Theunissen en Barbara Mans.

Hij is getrouwd te Linne op 9 augustus 1887 (2) met
Catharina Nacken, geboren te Linne op 24 juli 1855, overleden te Roermond op 22 maart 1925, dochter van Gerardus Nacken en Maria Helena van de Venne.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina