Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Vossen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 16 juni 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1857, dochter van Mathias Vossen en Maria Anna Verkoulen.


Zij is getrouwd te Roggel op 24 april 1838 met
Leonardus Bongers, landbouwer en akkerman, gedoopt te Roggel op 26 juni 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 november 1858, zoon van Godefridus Bongerts en Joanna Baetsen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 5 oktober 1814 met Catharina Linssen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 28 augustus 1783, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 maart 1833, dochter van Christianus Linssen en Maria Schepers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina