Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 25 maart 1868, zoon van Mathis Houben en Wilhelmina Bergs.


Hij is getrouwd te Maasniel op 10 april 1899 met
Maria Elisabeth Linssen, dienstmeid, geboren te Beegden op 8 januari 1876, overleden te Maasniel op 18 maart 1931, dochter van Jacobus Linssen en Maria Elisabeth Delissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Wilhelmina, geboren op 28 juli 1908, overleden op 12 januari 1983, begraven te Heythuysen.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 30 september 1940 met Peter Joannes Aarts, fabrieksarbeider, geboren te Heythuysen op 21 februari 1912, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 juli 1972, begraven aldaar op 15 juli 1972, zoon van Jacob Aarts en Anna Maria Stappers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina