Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hupkens, geboren te Baexem op 4 april 1906, overleden te Roermond (Z) op 23 september 1991, begraven te Baexem op 27 september 1991, dochter van Johannes Hubertus Hupkens en Wilhelmina Elisabeth Theunissen.


Zij is getrouwd te Baexem op 3 februari 1937 met
Joannes Jacobus Hubertus Bosch, geboren te Baexem op 21 augustus 1899, overleden te Horn (V) op 19 maart 1977, begraven te Baexem op 23 maart 1977, zoon van Joannes Bosch en Agnes Sillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Chretien Willibrord Marie, geboren te Baexem op 7 november 1939, overleden op 17 februari 1945, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina