Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Michael de Halle, akkerman, gedoopt te Roggel op 16 februari 1770, wonende te Baexem en te Roggel, overleden te Neeritter op 28 oktober 1842, zoon van Godefridus del Hal en Catharina van de Drinck.


Hij was gehuwd met
Dorothea Metzemakers, akkervrouw, geboren te Maasniel, gedoopt aldaar op 21 december 1766, wonende te Baexem en te Roggel, overleden te Baexem op 29 december 1829, dochter van Joannes Metsemakers en Clara Piels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean, dagloner, geboren te Roggel op 29 april 1798, overleden te Heythuysen op 5 november 1845.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 augustus 1832 met Jeanne Barbare Vaessen, dienstmeid, geboren te Haelen op 16 januari 1804, overleden te Heythuysen op 11 juli 1880, dochter van Peter Vaessen en Eva Rosina Immer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina