Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Johannes Slots, geboren te Baexem op 22 januari 1909, overleden aldaar op 22 april 1980, begraven aldaar, zoon van Johannes Slots en Margaretha Gertrudis Hubertina Hendrix.


Hij is getrouwd te Nederweert op 28 april 1939 met
Gertrudis Cornelia Maria Timmermans, geboren te Heythuysen op 21 oktober 1908, overleden te Baexem op 14 december 2001, begraven aldaar, dochter van Theodoor Timmermans en Anna Gertrudis Bonten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina