Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Mathijs Gerards, landbouwer, geboren te Grathem op 12 oktober 1907, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juni 1990, begraven te Kelpen-Oler op 28 juni 1990, zoon van Joseph Gerards en Maria Barbara Gubbels.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1939 met
Maria Margaretha Brouns, geboren te Hunsel-Haler op 26 februari 1914, overleden te Weert (Z) op 16 februari 2000, begraven te Kelpen-Oler op 19 februari 2000, dochter van Jan Michiel Brouns en Gertrudis Hubertina Dirks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina