Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharine Elisabeth Nijsen, winkelbediende, geboren te Baexem op 14 juli 1819, overleden te Haelen op 2 april 1853, dochter van Pieter Philip Nijsen en Joanna Catharina Beren.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 november 1851 met
Mathias Bendeers, landbouwer, geboren te Haelen op 14 juni 1815, overleden aldaar op 30 juli 1854, zoon van Henricus Benders en Joanna Wagemans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina