Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurentius Kessels, kuiper, geboren te Heythuysen op 11 februari 1837, overleden te Heel en Panheel op 4 november 1911, zoon van Jean Godefroi Kessels en Anne Marie Kuijpers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 april 1879 met
Petronella Winkelmoolen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Buggenum op 6 juli 1830, overleden te Heythuysen op 27 juni 1911, dochter van Seger Winkelmolen en Maria Catharina Rulkens.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 17 mei 1862 met Jean Campers, landbouwer, geboren te Roggel op 19 november 1806, overleden te Heythuysen op 20 mei 1878, zoon van Ludovicus Kampers en Ida Vossen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina