Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus van Oostaijen, timmerman, koopman en herbergier, geboren te Roggel op 10 juni 1839, overleden te Baexem op 20 mei 1919, zoon van Jean van Oostaij en Gertrude Houben.


Hij is getrouwd te Meijel op 13 april 1872 met
Johanna Cornelia Cuppens, landbouwster, geboren te Meijel op 29 november 1846, overleden te Baexem op 29 januari 1917, dochter van Peter Jan Cuppens en Catharine Verstraelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Wilhelmus Hubertus, fabrieksdirecteur, geboren te Heythuysen op 30 december 1872.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 1 mei 1905 met Barbara Hubertina Vogels, geboren te Maasniel rond 1870, dochter van Leonardus Vogels en Cornelia Crompvoets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina