Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Agnes van Ostaijen, geboren te Roggel op 7 augustus 1837, overleden te Meijel op 25 februari 1914, dochter van Jean van Oostaij en Gertrude Houben.


Zij is getrouwd te Roermond op 9 maart 1886 met
Leonardus Hendrikus Hubertus Creemers, landbouwer, geboren te Roermond op 10 oktober 1841, overleden aldaar op 21 december 1902, zoon van Johannes Antonius Creemers en Johanna Odilia Geraedts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina