Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Joosten, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 5 mei 1794, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 11 november 1855, dochter van Matthias Joosten en Johanna Craenen.


Zij is getrouwd te Nunhem op 9 januari 1849 met
Johannes van Groenendael, metselaar, geboren te Nunhem op 3 oktober 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 november 1880, zoon van Jan van den Groenendal en Maria Phillipens.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 7 april 1834 met Marie van den Kerkhof, geboren te Neer op 1 april 1806, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 21 april 1848, dochter van Henry van den Kerkhof en Petronilla Jacobs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina