Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Rutjens, geboren te Roggel op 22 juni 1837, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 juni 1884, dochter van Henrij Rutjens en Wilhelmina Smolders.


Zij is getrouwd te Roggel op 9 februari 1867 met
Pieter Haves, linnenwever en landbouwer, geboren te Roggel op 16 mei 1838, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 november 1904, zoon van Pierre Haeves en Petronella de Lauw.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 22 augustus 1884 met Gertrudis Ebus, geboren te Roggel op 28 maart 1861, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roggel op 27 april 1926, dochter van Jacobus Ebus en Maria Maasen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina