Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Houben, akkerknecht, geboren te Roggel op 9 juli 1820, overleden te Heythuysen op 26 februari 1901, zoon van Herman Houben en Anna Margaretha Kirckels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 oktober 1852 met
Petronilla van Bommel, landbouwster, geboren te Heythuysen op 29 februari 1824, overleden aldaar op 23 november 1866, dochter van Henri van Bommel en Maria Elisabeth Bocken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Heythuysen op 31 oktober 1853.
    Hij is getrouwd te Süchteln (D) op 6 april 1894 met Christine Clementine Huppertz, geboren op 10 januari 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina