Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antoinette Leijen, dienstmeid, geboren te Roggel op 12 december 1807, overleden te Weert op 10 januari 1881, dochter van Joseph Leën en Petronilla Simons.


Zij is getrouwd te Weert op 14 april 1847 met
Gisbert Francois Pierre Verhaegh, nagelsmid, geboren te Weert op 12 november 1814, overleden aldaar op 26 april 1893, zoon van Guillaume Verhaegh en Anna Marie Beckers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina