Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Fijen, overleden te Maasbree.


Zij was gehuwd met
Mathis Wilmsen, akkerman, wonende te Maasbree.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina, geboren te Maasbree rond 1803, wonende aldaar, overleden te Roggel op 21 maart 1855.
    Zij is getrouwd te Roggel op 29 februari 1832 met Leonardus Fijen, dagloner, gedoopt te Roggel op 23 juli 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 april 1863, zoon van Johannes Feijen en Agnes van der Linden.
    (Hij is later getrouwd te Roggel op 3 september 1856 met Joanna Clephas, geboren te Roggel op 15 september 1802, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 november 1884, dochter van Joanna Clephas.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina