Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martin op de Drinck, dienstknecht, geboren te Nederweert op 18 december 1802, overleden te Roggel op 3 mei 1834, zoon van Henricus op de Drinck en Elisabeth Nijs.


Hij is getrouwd te Roggel op 15 augustus 1832 met
Jeannette Coenen, landbouwster, geboren te Roggel op 15 maart 1807, overleden aldaar op 26 januari 1875, dochter van Rutgerus Coenen en Gertrudis aan den Bergh.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 5 maart 1835 met Jaque Mooren, akkerman, geboren te Roggel op 9 mei 1803, overleden aldaar op 14 januari 1877, zoon van Hubertus Mooren en Helena Cluytmans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Roggel op 6 februari 1834, overleden aldaar op 17 maart 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina