Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Schreurs, landbouwster, wonende te Heel en Panheel.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 5 november 1835 met
Theodorus Veggelers, koopman en landbouwer, wonende te Heel en Panheel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 26 september 1837, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 28 april 1897.
    Hij is getrouwd te Grathem op 7 juli 1870 (1) met Petronella Hubertina Geraets, geboren te Grathem op 13 juli 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 mei 1875, dochter van Godefrois Geraerts en Petronilla van Roij.
    Hij was gehuwd (2) met Elisabeth Kuijpers, landbouwster, geboren te Weert op 19 februari 1837, overleden te Nederweert op 30 april 1914, dochter van Jean Hubert Kuijpers en Helena van Kranenbroek.
  • 2 : Maria Helena, landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 4 april 1840.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 mei 1875 met Henricus Hubertus Linssen, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) op 2 november 1844, zoon van Petrus Linssen en Maria Catharina Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina