Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Veggelers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 26 september 1837, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 28 april 1897, zoon van Theodorus Veggelers en Catharina Schreurs.


Hij is getrouwd te Grathem op 7 juli 1870 (1) met
Petronella Hubertina Geraets, geboren te Grathem op 13 juli 1840, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 mei 1875, dochter van Godefrois Geraerts en Petronilla van Roij.

Uit dit huwelijk:

Hij was gehuwd (2) met
Elisabeth Kuijpers, landbouwster, geboren te Weert op 19 februari 1837, overleden te Nederweert op 30 april 1914, dochter van Jean Hubert Kuijpers en Helena van Kranenbroek.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 30 oktober 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina