Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubert Geraeds, kantonnier, geboren te Horn op 14 november 1855, wonende te Grathem en te Heel en Panheel, zoon van Peter Joannes Geraets en Elisabeth Emans.


Hij is getrouwd te Horn op 20 oktober 1884 met
Maria Christina Huskens, geboren te Horn op 29 maart 1858, wonende te Heel en Panheel, overleden te Grathem op 21 november 1944, dochter van Jan Huskens en Hendrina Wilhelmina Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 1 mei 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina