Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Petrus Hubertus Maria Timmermans, geboren te Grathem op 9 juni 1897, overleden te Vierlingsbeek op 23 juni 1986, begraven aldaar op 28 juni 1986, zoon van Henricus Hubertus Timmermans en Dorothea Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 21 mei 1935 met
Helena Wilhelmina Maria Peters, geboren te Maasniel op 5 mei 1907, overleden te Vierlingsbeek op 21 mei 1990, dochter van Gerardus Hubertus Peters en Maria Hubertina Jochems.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina