Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Marie Theodor Hubert Timmermans, landbouwer, geboren te Limbricht op 13 augustus 1888, overleden te Grathem op 17 augustus 1967, begraven aldaar, zoon van Henricus Hubertus Timmermans en Dorothea Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Grathem op 4 mei 1917 met
Maria Elisabeth Hubertina Geraeds, geboren te Heel en Panheel op 6 augustus 1889, overleden op 5 januari 1980, begraven te Grathem, dochter van Peter Hubert Geraeds en Maria Christina Huskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina