Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Johannes Franciscus Henricus Timmermans, landbouwer, geboren te Limbricht op 10 mei 1887, overleden te Maarheeze op 26 juni 1958, zoon van Henricus Hubertus Timmermans en Dorothea Hubertina Geenen.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 juni 1914 met
Maria Hubertina Gabrielle Vorselen, geboren te Thorn op 1 mei 1892, overleden te Stramproy op 23 november 1968, begraven te Maarheeze op 27 november 1968, dochter van Peter Hubertus Vorselen en Anna Hubertina Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Joseph Maria, geboren te Ittervoort op 19 maart 1923, overleden aldaar op 27 februari 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina