Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Mertens, geboren te Grathem op 26 maart 1897, wonende aldaar, overleden te Thorn op 17 juli 1989, dochter van Antoon Martens en Maria Gertrudis Wolters.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 juni 1919 met
Leonardus Hubertus Gielen, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 15 januari 1889, wonende te Grathem, overleden te Thorn op 11 maart 1982, zoon van Peter Joannes Gielen en Barbara Hubertina Silkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, geboren te Grathem op 22 juni 1920, overleden te Valkenswaard op 13 februari 1994.
    Hij was gehuwd met Willemien van den Heuvel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina