Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Ulen, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 20 oktober 1806, wonende te Neer en te Beesel, overleden aldaar op 24 maart 1858, zoon van Mathias Uylen en Maria op de Drinck.


Hij is getrouwd te Beesel op 11 januari 1850 met
Anna Catharina Reijnders, geboren te Beesel op 19 november 1822, overleden aldaar op 4 december 1878, dochter van Willem Reijnders en Elisabeth Evers.
(Zij is later getrouwd te Beesel op 18 januari 1860 met Johannes Nijssen, landbouwer, geboren te Kessel op 18 april 1803, wonende te Beesel, overleden aldaar op 31 oktober 1860, zoon van Johannes Nijssen en Johanna Hansen. (Hij is eerder getrouwd te Kessel op 9 april 1834 met Digna Beurskens, dienstmeid, geboren te Kessel rond 1799, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 november 1857, dochter van Mathis Beurskens en Elisabeth Timmermans.) Zij was later gehuwd met Andreas Lenssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina