Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Verstappen, dagloner, geboren te Roggel op 1 september 1802, wonende aldaar, overleden te Meijel op 24 maart 1883, zoon van Mathias Stappers en Anna Elisabeth Tercken.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 oktober 1831 (1) met
Francina Zelen, dienstmeid, geboren te Helden rond 1797, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 10 april 1837, dochter van Bernardus Zelen en Anna van de Weem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna, geboren te Meijel op 4 november 1833, overleden aldaar op 31 juli 1897.

Hij is getrouwd te Meijel op 31 mei 1837 (2) met
Mechtildis van Laer, dienstmeid, geboren te Meijel op 20 juni 1803, dochter van Godfried van Laer en Catharina Giesen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina