Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Tulmans, akkervrouw, gedoopt te Heythuysen op 28 september 1775, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 29 april 1858, dochter van Leonard Thulmans en Gertrude van Hoeff.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 april 1803 met
Joannes Berben, akkerman en landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 30 november 1769, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 5 december 1856, zoon van Petrus Berben en Elisabeth Raetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, dagloner, geboren te Heythuysen op 17 december 1804, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 8 april 1887.
    Hij is getrouwd te Roggel op 17 augustus 1831 met Anna Catharina Gubbels, dagloonster, geboren te Helden op 6 mei 1802, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 14 september 1861, dochter van Petrus Gubbels en Maria Gommans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina