Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Verdonschot, geboren te Grathem op 1 juli 1883, overleden op 20 juli 1974, begraven te Roggel, dochter van Jan Mathijs Verdonschot en Maria Susanna Erens.


Zij is getrouwd te Baexem op 4 mei 1917 met
Joannes Hubertus Metsemaekers, spoorwegbeambte, geboren te Heythuysen op 28 mei 1879, overleden te Weert op 18 april 1945, begraven te Roggel, zoon van Jacob Metsemaekers en Joanna Margaretha Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Susanna Petronella, geboren te Baexem op 10 september 1922, overleden te Roermond (Z) op 3 juli 2000, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Baexem op 22 juni 1951 met Johannes Bergs, schoenmaker, geboren te Roggel op 23 mei 1921, overleden te Roermond op 2 juli 1990, begraven te Roggel, zoon van Wilhelmus Bergs en Maria Gertrudis Vissers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina