Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Paredis.


Zij was gehuwd met
Mathieu Steijven, landbouwer, wonende te Wessem, overleden aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, landbouwer, geboren te Bree (B) rond 1782, wonende te Grathem, overleden aldaar op 5 september 1852.
    Hij is getrouwd te Grathem op 23 februari 1808 met Maria Henderikx, landbouwster, geboren te Wessem in het jaar 1783, wonende te Grathem, overleden te Molenbeersel op 28 februari 1857, dochter van Gerard Henderikx en Petronella Vestjens.
  • 2 : Peter Jacob, landbouwer en akkerman, geboren te Bree (B) op 27 januari 1791, wonende te Baexem, overleden aldaar op 29 juni 1845.
    Hij is getrouwd te Baexem op 8 oktober 1816 (1) met Maria Geraets, akkervrouw, geboren te Baexem rond 1791, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1830, dochter van Hermanus Geradts en Petronilla Raetsen.
    Hij is getrouwd te Baexem op 11 augustus 1830 (2) met Anna Maria Verkennis, dienstmeid, geboren te Grathem op 4 juni 1788, wonende te Ell, overleden te Baexem op 9 oktober 1856, dochter van Paulus Verkennis en Joanna Timmermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina