Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Metsemakers, spoorwegarbeider, geboren te Baexem op 19 september 1880, overleden te Heerlen op 10 oktober 1956, zoon van Jacob Metsemaekers en Joanna Margaretha Vossen.


Hij is getrouwd te Weert op 7 mei 1908 met
Geertruidis Wulms, geboren te Nederweert op 27 maart 1884, overleden te Weert op 17 september 1955, dochter van Wilhelmus Wulms en Aldegonda van de Moosdijk.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Jozef, huisschilder, geboren te Weert op 18 augustus 1916, overleden aldaar op 9 mei 1972.
    Hij is getrouwd te Weert op 1 mei 1942 met Wilhelmina Josephina Ceelen, dienstbode, geboren te Roggel op 17 maart 1917, overleden te Weert op 25 maart 1987, begraven te Weert Keent op 28 maart 1987, dochter van Wilhelmus Hubertus Ceelen en Joanna Maria Elisabeth Donkers.
    (Zij was later gehuwd met Petrus Antonius Hubertus Hannen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina