Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Helena Hubertina Nijs, geboren te Grathem op 27 oktober 1902, overleden te Tegelen op 15 februari 1952, dochter van Henricus Mathijs Nijs en Catharina Elisabeth Veekens.


Zij is getrouwd te Baexem op 7 mei 1937 met
Franciscus Dominicus Hubertus Thijssen, arbeider en loondorser, geboren te Belfeld op 20 juni 1902, zoon van Hendrikus Thijssen en Johanna Hommen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Benedictus Eligius, geboren te Baexem op 16 juni 1940, overleden aldaar op 17 juni 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina