Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Magdalena Janssens, geboren te Thorn op 31 oktober 1901, wonende te Baexem, overleden op 10 juli 1989, begraven te Heythuysen, dochter van Joannes Hendrikus Hubertus Janssens en Elisabeth Hubertina Janssen.


Zij is getrouwd te Baexem op 19 juli 1932 met
Paul Hubert Jozef Beeren, meubelmaker, geboren te Heythuysen op 18 april 1904, wonende aldaar, overleden op 31 augustus 1976, begraven te Heythuysen op 4 september 1976, zoon van Joannes Severinus Hubertus Beeren en Petronella Bonten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina